top of page

Van már Tűz- és Munkavédelmed? 

Kíváncsi vagy, hogy Neked mit tudunk ajánlani?

Nézzük meg, mi a hiba, amit orvosolni fogunk, hogy Te is BIZTONSÁGBAN legyél!

Mutasd, mid van :-) 

  1. van már mindened (pl.: tűzvédelmi dokumentációd, készülékeid, stb.), de időközben az előző szolgáltatód magadra hagyott?

  2. van egy-két papírod, egy készüléked, de rémlik, hogy esetleg nem elég, amid van?

  3. van már mindened, de nálad járt a Hatóság és jól megbüntetett, ezért már nem bízol többé a tűzvédelmesedben és profi szakembert akarsz?

Bármelyik is igaz Rád, most már megnyugodhatsz, jó helyen vagy! Mi mindenben segítünk Neked, hogy a Te üzleted is Katasztrófa-mentes legyen!

Ha már itt vagy, nagy a valószínűsége, hogy Te sem abba a nagy többségbe tartozol, akik pusztán szükséges rossznak ítélik meg a munkánkat, ezért nem is szaporítom a szót a Tűz- és Munkavédelem jelentőségéről, de ha szeretnéd elolvasni, nyomj egy gombot (garantáltan jogszabály mentes, emberi nyelven íródott).

Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, hogy miben hiszünk, milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk, és hogyan is épül fel egy Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatás nálunk.

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. 

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, tapasztalatunk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a Te üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár ezzel életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk és ezt csakis Érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, nézzük meg, hogyan is épül fel egy Ügyfél. azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

  1. kitöltöd és elküldöd nekünk az oldal alján lévő Űrlapot, ami alapján feltérképezzük, hogy miben tudunk Neked segíteni

  2. felkeresünk a megadott elérhetőségeden, hogy megbeszéljünk egy személyes találkozást a telephelyeden, hogy megnézhessük, milyen feltételeknek kell megfelelnie a vállalkozásodnak

  3. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal korrekten és érhetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

  4. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásaidat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád

  5. amikor végeztünk, kiállítjuk Neked a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és becsületes módon rendezed azt felénk

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve Ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket bátran, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100% garanciát vállalunk, ami azt jelenti esetünkben, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit kérünk Tőletek -  a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, a Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk azt ingyen helyrehozzuk.

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékelted magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

Tovább tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

UI.: Töltsd ki nekem ezt az Űrlapot hiánytalanul és kezdhetjük is a munkát!

Nem vagy robot, ugye?

Miért válassz Te is minket, ha már van

Tűz- és Munkavédelmed...?

...mert Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége nekünk mindennél fontosabb

...mert nem "rakunk" Rád felesleges, plusz dolgokat, amikre vállalkozásodnak nincs is szüksége

...mert teljes körű szolgáltatást végzünk, Neked semmit nem kell egyedül beszerezned, elintézned

...mert segítünk kitalálni a jogszabályok labirintusából

...mert mi nem hagyunk magadra! Mindig számíthatsz ránk, ha kérdésed, eseményed vagy ellenőrzésed van

bottom of page