top of page

Most kezdtél vállalkozni?

Kész vagy arra, hogy vállalkozásod sikeres és biztonságos legyen?

Gratulálunk, jól döntöttél!

Mi minden segítséget megadunk Neked, hogy üzleted Katasztrófa-mentes legyen.

Gondoltad volna, hogy a vállalkozók nagy százaléka úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelmi előírás rájuk nem vonatkozik? Sajnos ők súlyos százezreket fizetnek ezért a meggyőződésükért. De! Van két jó hírem

  1. mivel itt vagy, Te biztos nem tartozol közéjük, és Téged nem fog tudni kikezdeni a Hatóság

  2. mi is itt vagyunk, és Veled igazán jól fogunk tudni együttműködni :-)

Garantáljuk, hogy ha szépen végigjárod velünk az utat, nem lesz fejfájásod, átvitatkozott éjszakád a feleségeddel/férjeddel, hogy miért is költötted a Hatóságra a nyaralás-pénzt! Kezdjünk is bele!

Először is röviden bemutatkozom, elmondom, mit is csinálunk, miért van ránk szükséged, miben hiszünk és milyen kőbe vésett elveink vannak, amikből nem engedünk:

Schweier Ferenc vagyok, Hivatásos Tűzoltó, Tűz- és Munkavédelmi szakértő technikus, családapa. Mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen életbe vágó a biztonság. Igen, BIZTONSÁG, mert sajnos a vállalkozók többsége úgy gondolja, hogy a Tűz- és Munkavédelem csak a Hatóságok miatt kell, különben felesleges. Ezt egészen az első bekövetkezett tűz/munkabalesetig így is gondolják, és itt tényleg vonatkoztassunk el a büntető Hatóságtól egy picit. Tudom, nehéz, mert az embereknek az egyik legfájóbb büntetés a pénzbírság, pedig hidd el, van ennél nagyobb is az életben: a baleset, ne adj Isten haláleset.

Ennek elkerülése érdekében kell Tűz- és Munkavédelemmel rendelkeznie minden vállalkozónak, és nem csak a jogszabálynak nem megfeleléskor kiszabott bírságok miatt. A Hatóság is ezt szeretné elérni, és nem célja a büntetés, az már csak a hanyagság szankciója.

HISZÜNK abban, hogy Nektek, vállalkozóknak át tudjuk adni szaktudásunkat, fel tudunk készíteni Titeket az esetleges nem várt eseményekre, valamint - ez sem elhanyagolható - a zsebetekben tudunk tartani nem kevés pénzt azzal, hogy a Hatóság mindent rendben talál ellenőrzéskor. Ennek érdekében vállaljuk a teljes körű Tűz- és Munkavédelmetek kidolgozását; minden szaktudásunk, dokumentációnk, eszközünk, felszerelésünk megvan hozzá és talán ami ebben a szakmában is a legfontosabb: ELHIVATOTTSÁGUNK!

Máshogy nem is érdemes csinálni - ezt sem :-)

Amit kérünk Tőled: fogadd el, hogy ezt meg kell csinálnunk (Te+Mi), értsd meg, hogy a TE üzletedben/irodádban miért van erre szükséged, hogy akár életet is menthetsz!

KŐBE VÉSTÜK magunknak, hogy bizonyos feltételekből nem engedünk, és ezt csakis érted és a Veled együtt dolgozó emberekért tesszük. A szabályozás szigorú, de nem teljesíthetetlen.

Egy szónak is száz a vége és minden jó, ha a vége jó, megmutatom Neked, hogyan is épül fel egy Ügyfél, azaz a Te teljes körű Tűz- és Munkavédelmi szolgáltatásod:

  1. kitöltöd és elküldöd nekünk a lap alján lévő űrlapot, ami alapján a cégedre tudjuk előzetesen szabni a szükséges dokumentációidat, eszközeidet, készülékeidet.

  2. ezután megbeszélünk egy személyes találkozót - ezt telefonon, e-mailben egyeztetjük, ki, hova, mikor...

  3. felmérjük teljesen pontosan vállalkozásodat, üzlethelyiségedet

  4. készítünk Neked egy Tűz- és Munkavédelmi tervet, árakkal, korrekten és érthetően, hogy mit is fog Rajtad követelni a Hatóság, ha bekopogtat az ajtódon

  5. elkezdjük a hatályos jogszabályoknak megfelelő dokumentációt megírni, oktatásokat megtartani, a szükséges eszközöket, készülékeket kihelyezni Hozzád. 

  6. amikor végeztünk, kiállítjuk a számlát az előre egyeztetett és elfogadott összegről és Te ugyanolyan korrekt és lelkiismeretes módon rendezed azt felénk.

 

és itt még nincs vége a mi kapcsolatunknak ám! Nem, mi nem hagyunk magadra! Innentől kezdve ránk bármikor számíthatsz, ha esemény történt, megyünk jegyzőkönyvezni, ha bejelentkezett a Hatóság ellenőrzésre, hívj minket, meg fogunk tudni nyugtatni.

Munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Te és a Veled együtt dolgozó emberek mindent betartanak, amit mi kérünk Tőletek - a Ti érdeketekben - akkor bármilyen, Hatóság által tett kifogást kivizsgálunk, azt ingyen helyrehozzuk!

Örülök, hogy egy olyan emberrel - Veled - dolgozhatom együtt, aki szintén felismerte, hogy az élet mindennél fontosabb és annak védelmében mindent meg is tesz - hiszen itt vagy, felkerestél minket és hamarosan találkozunk :-)

Mint mindig, köszönöm, hogy elolvastad és azt még jobban, ha át is értékeled magadban ezt a nem túl hálás szakmát.

További tűz- és munkabaleset mentes szép napot!

UI.: Töltsd ki nekem ezt az űrlapot hiánytalanul és kezdhetjük is a munkát!

Nem vagy robot, ugye?

Miért kezdd Te is velünk a vállalkozásod...?

...mert mi magas szintű szakértelemmel, még magasabb szintű gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk

...mert mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk, nálunk mindent megtalálsz egy helyen

...mert mi emberbarát nyelven kommunikálunk Veled, nem fárasztunk jogszabályok felsorolásával

...mert mi kivezetünk a jogszabályok útvesztőiből!

bottom of page