top of page

Hivatásosoknak és Önkénteseknek

Kedves Kollégák!

Tapasztalatból tudjuk, milyen fontos a komfortos és biztonságos öltözék egy bevetés során. Számos szempont és feltétel van, aminek meg kell felelnie, különben a Ti testi épségetek mehet rá:

  • legyen tűzálló

  • legyen jól szellőző

  • igya be az izzadtságot

  • legyen a mérete pontos

  • legyen megfelelően szabva

  • legyen bármikor pótolható, után-rendelhető, könnyen beszerezhető(!)

és még sorolhatnánk a megtapasztalt szempontjainkat...

Én azt mondom: "Ha már ilyen nehéz és veszélyes szakmát űzünk, legalább ez ne legyen plusz probléma, idegesítő elem vagy éppen veszély forrása a munkánk során!" - ezért is igyekszünk a ruházat és kiegészítők minden területén a lehető legszélesebb körben, a legjobb minőségben kiszolgálni Titeket.

Bevetéseim során én személyesen is használtam ezeket a zoknikat, pólókat, aláöltözeteket és bizton állítom, hogy ezek jól működnek velünk együtt a munkánkban. Sőt! Képzeljétek, mi a hétköznapokon is ezeket hordjuk - az egész család :-) -, mert nagyon kényelmesek, kiváló minőségűek és megfizethető árúak.

Megnyitottuk webshopunkat, ahol az összes kiváló minőségű, biztonságos ruhadarabot megveheted! Figyeld Facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel hírlevélküldő rendszerünkre, hogy ne maradj le a szenzációs akcióinkról!

Miért vásárolj Te is tőlünk...?

...mert speciális igényeitekre tervezzük készletünket, amit folyamatosan bővítünk

...mert tapasztalatból tudjuk, mire van szüksége egy Tűzoltónak

...mert értékesítésünk rugalmas, webshopunk 0-24 nyitva tart

...mert bemutató termünkben személyesen is találkozhatsz velünk, a minta darabokat megnézheted, felpróbálhatod, sőt, rendelésed ott is leadhatod, szívesen felvesszük Neked

...mert kedvező áraink mellett folyamatos akciókkal várunk

...mert biztonságod, kényelmed nekünk a legfontosabb, ezért ügyfélszolgálatunk mindig a rendelkezésedre áll, ha kérdésed van

bottom of page