top of page

"Pedig a szomszéd üzletnek sincs semmilyen papírja, de bezzeg engem kiszúrt a hatóság..."

Egyetlen módon kerülheted el, hogy a hatóság ne nézzen céltáblának: legyenek rendben a papírjaid!

Oké, hogy kell ezt intézni?

Mit éreznél, ha úgy kapnál pénzbüntetést, hogy úgy gondoltad, hogy a tűz- és munkavédelem egy alibi-szakma és sosem vetted komolyan a jelentőségét? 
Egy felmérés szerint a vállalkozók 76%-a úgy gondolja, hogy a tűz- és munkavédelmi előírás rájuk nem vonatkozik. Mit gondolsz, ők hány százezres bírságot fizettek ezért a meggyőződésükért?
  1. munkavállaló nem részesült tűzvédelmi oktatásban: 100.000Ft/fő

  2. tűzvédelmi szabályzat hiánya: 250.000Ft

  3. menekülési útvonal elzárása: 300.000Ft/kijárat

Ugyan már! Ezek csak elméleti számok! És különben is, majd kimagyarázom, ha jönnek egyáltalán. - fordulhat meg a fejedben hirtelen ez a kósza gondolat. 

A vállalkozás bejelentésével együtt automatikus ellenőrzés következik. 

Ugye egyetértesz velem abban, hogy a bírság árából már egy egzotikus nyaralásra is elmehetnél?

A​z előírás adott, a büntetési tételek adottak. A nyugodt, megérdemelt nyaralásod, a pihentető alvásod és az állandó rettegés között egy különbség van: a tűz- és munkavédelmesed.

Tényleg a szomszéd kisbolt tulajára akarsz hallgatni?

Hívj
HÍVJ, ÉS HOLNAP ESTE MÁR KEZDHETED IS BÖNGÉSZNI A NYARALÁSI AJÁNLATOKAT!
+36 70 395 9292
Én fogom felvenni, Schweier Ferenc, tűz- és munkavédelmi specialista
Vagy írj. Az is jó megoldás.
Miért hallgass rám?

Schweier Ferenc vagyok, hivatásos tűzoltó, tűz- és munkavédelmi előadó/technikus, családapa, szóval mondhatjuk, hogy minden téren tudom, milyen fontos a biztonság. Azt szeretném elérni, hogy ti is fel tudjatok készülni és kivédeni minden nem várt eseményt, balesetet, tűzesetet. Az sem utolsó szempont nálam, sőt (!), hogy a hatósági ellenőrzésekre is fel legyetek vértezve kifogástalan papírokkal és kellő magabiztossággal. 

Találkozzunk a Facebookon is, ha bármi kérdésed van, írj bátran!

Várj! Ne menj el kupon nélkül! 
Már rögtön be is válthatod nálunk. Ne késlekedj, mert kuponod a feliratkozástól számítva 14 napig érvényes. Ajánlatunk 2017.04.16-án lejár.

*A "Kérem a kuponom!" gomb lenyomásával feliratkozol VIP listánkra, hogy a jövőben ne maradj le kedvezményeinkről, fontos híreinkről. Adataidat az Adatvédelmi nyilatkozatunk alapján biztonságosan kezeljük, másnak nem adjuk ki. Mi sem szeretjük a spameket, ezért neked sem fogunk küldeni kéretlen levelet. Listánkról egy kattintással le tudsz iratkozni.

bottom of page