top of page

Csomagban olcsóbb!


Csomagban olcsóbb!

Biztos nem új dolog senkinek, aki vásárolt már valaha, hogy ha nem egyesével veszi meg a termékeket, hanem "csomag"-ban, jobban jár anyagilag - is. És még miért?

Én is sokszor vásárolok. Ha van időm és kedvem, akkor nyakamba veszem a várost, és nézelődök, rászánok egy napot, amíg kiválasztgatom a különféle ruhadarabokat. De van, hogy nincs erre sem időm, sem affinitásom - ez inkább a gyakoribb - és akkor viszont gyorsan akarok mindent.

Valljuk be, a munkaruhák nem követik a legújabb trendeket, nem változnak minden szezonban, azokat nem hajítjuk a sarokba, hogy kimentek a divatból. A munkaruha közvetlenül szolgál minket munka közben: megvéd, melegít, kényelmes, praktikus, egyszerű és pont ezekért nagyszerű. Ebben nincs túl sok fantázia, a logózhatóságon kívül, és a színek kiválasztásán túl a fazon egyen-szabott, a minőség előírt, a méret szintén.

Aki munkaruhát akar rendelni az embereinek, az nem fog elmenni egy Munkaruha üzletházba mindegyik emberével (pláne, ha nagy a létszám), maximum bekéri a méreteket, és egyben leadja a rendelését.

Ezt még jobban megkönnyíti egy csomag ajánlat! Hogyan is? Nézzük:

  1. Mi előre tájékozódtunk, hogy melyik szakmának, mik az előírt vagy a hasznos munkaruha darabjai - ezt már neked nem kell összeválogatnod

  2. Összeállítottuk, hogy kényelmesek legyenek, leteszteltük, hogy melyik kabát, melyik nadrághoz illik, mennyire lehet benne munkát végezni kényelmesen - neked ezt már nem kell kikísérletezned

  3. Teret adunk az egyediségnek is, ha szeretnéd céged logóját, színvilágát belevinni a munkaruhákba, mi elintézzük neked - nem kell külön varrodába, hímzőhöz szaladgálnod

  4. Speciális munkakörülmények között dolgoztok, ezért nektek speciálisan kidolgozott, meghatározott anyag összetételű ruha kell, hogy megvédje embereidet egy-egy veszélyes munkahelyzetben? Nálunk az is van. Nézd meg ezt a szettet, külön gyártattuk speciális munkahelyen dolgozók számára, minőségi tanúsítvánnyal ellátva!

Speciális követelményű, egyedi kivitelezésű ruha

Nem utolsó szempont az ár, ami természetesen csomagban olcsóbb! Ha egyben veszed meg tetőtöl-talpig a ruházatot, még árengedményt is adunk hozzá! 30%-kal kedvezőbben kapod meg az egész garnitúrát! Mindenki jól jár, abszolút nyertes ajánlat.

Nézz szét webshopunkban, csomag ajánlataink folyamatosan bővülnek, érdemes időnként vissza nézni, de ennél sokkal praktikusabb, ha feliratkozol hírlevelünkre és napra készen értesülsz minden újdonságunkról, akciónkról.

Ferenc - a Tűzvédelemesed

Következő részünk a tűz- és munkavédelem fontosságáról fog szólni: mi a tűz- és munkavédelem igazi lényege, miért teszik ezt kötelezővé?

 

Comments


Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page