Karácsony! Ajándékok a HázTűzVédő Jézuskájától Nektek


"Már csak 10 nap és itt a Karácsony! Jézuskám! És én még semmit sem vettem!" - ismerős a gondolat? Segítünk egy kicsit Neked, hogy könnyebb legyen az utolsó nagy hajrá - a karácsonyi ajándékok kigondolása és beszerzése.

Ne hagyd ki a blog végét sem, ott találod a Karácsonyi Játékunkat és a nyereményeket!

Ajándékötleteink

Ajándékozz Irattartót!

Ugye milyen gyakran megesik, hogy kellene gyorsan valamelyik iratunk, de sehol nem találjuk, mert: "hol is hagytam a jogosítványomat/személyi igazolványomat/szolgálati igazolványomat? Talán a kocsiban? Azzal voltam tegnap... vagy a másik táskámban? Vagy abban a kabátban, amiben tegnap rohangáltam egész nap?" - és közben az ellenőrzésnél a Hivatalos Szerv csak néz, mi meg izzadunk...Előzzük meg ezt a kellemetlen szituációt, és vegyünk ajándékba - vagy akár magunknak is - egy pöpec irattartót, amibe minden belefér és egy helyen van!

"Tűzoltóság" feliratú irattartó

Ajándékozz egyedi tűzoltó készüléket!

Múlt heti blogbejegyzésünk az ünnepi tüzekről szólt, amiben részleteztük, hogy milyen fontos ebben a minden szempontból felfokozott időszakban a Család és az Otthon biztonsága. Ennek érdekében beszerezhetünk egy tűzoltó készüléket, ami egyedi kivitelezésének köszönhetően ajándéknak is kiváló.

Ne feledjük, a biztonság a szeretet nélkülözhetetlen része!

Sok ember nem is gondol arra, hogy otthon is tartson tűzoltó készüléket, az valahogy az emberek tudatában a "hivatalos közegben szükséges"-nek ragadt le. Pedig milyen jó szolgálatot tesz egy esetleges otthoni tűznél a konyhában, vagy a Karácsonyfánál. Érdemes minél több emberhez eljuttatni az információt, hogy fel legyenek készülve és meg tudjanak előzni egy nagyobb tragédiát.

Erre az egyik leghatékonyabb megoldás, ha Szeretteinknek a Fa alá becsempészünk egy igazán stílusos, akár egy Karácsonyos tűzoltó készüléket.

[Fontos megjegyzés: Természetesen mi is tudjuk, hogy a készülék a mintázás után nem fog megfelelni az előírt szabályoknak, ezért ezeket kizárólag magánszemélyeknél, háztartásokban lehet elhelyezni. Kérlek vedd figyelembe, hogy hivatalos helyen ezt a fajta készülékedet nem fogadja el az Országos Katasztrófavédelem. Köszönjük!]

Egyedi tűzoltó készülék - Karácsonyos mintával

Ajándékozz kiegészítőt!

Lehet ez praktikus vagy akár díszes kiegészítő is. Nálunk mindkettőből találsz bőven!

Van Tűzoltó ismerősöd? Rokonod? A szerelmed egy Hős Tűzoltó? Akkor neki itt találsz pl. Tűzoltós nyakkendőt a hozzá való nyakkendő tűvel, szettben, vagy egy egyedi baseball sapkát egyenesen Amerikából. Nagyon igényes, minőségi ajándék.

Szeretnél inkább praktikusat? Válassz nagy létszámú késkészletünkből, amik igazán praktikusak, kis helyen elférnek. Ugye egyetértesz Velem abban, hogy egy igazi Férfinek alap kiegészítő a bicska? De ott van még pl. az extra éles kisbaltánk is. Igazán praktikus és a férfiak nagyon szeretik, mindenhová magukkal viszik, hisz kis helyen is elfér, könnyű kivitel és azonnal bele tudnak vágni mindennek a közepébe. :-) Ezzel akár szempillantás alatt felvágja Neked a kandallóba a tüzifát!

Praktikus és díszes kiegészítőink

Ajándékozz ruházatot!

Pólót mindenki hord. Ez tény. Praktikus, kényelmes, FELIRATOS! Válassz pólóink közül, adj ajándékba Tűzoltóságos, Rendőrséges pólót.

A Párodnak elkelne már egy rendes munkavédelmi cipő, ami ráadásul még divatos is? Nálunk van! Jó hír: női méretben is nagy a választék.