Tűzoltók karácsonya

December 22, 2016

 

2016 évi utolsó cikkünkben semmi tanácsot, semmi tippet és ajándékötletet nem taglalunk, egyszerűen csak szeretnénk egy kis üde színfoltot vinni ebbe a Karácsony előtti időszakba.

Remélem, senki nem dolgozik már túl sokat, itt az ideje a pihenésnek.

Rábukkantam sok-sok érdekes karácsonyi képre a Pinteresten, amit mindenképpen szeretnék Veletek megosztani, mert annyira bájosak és egyediek.

 

Tűzoltós Karácsonyfák

 

Egyszerűen imádom! Annyira személyesek és kreatívak, hogy szívem szerint én is ilyet állítanék magamnak itthon. Főleg a sisak-csúcsdísz a kedvencem, ez az ötlet több tűzoltós karácsonyfán is visszaköszön. Ahogy ezeket a képeket nézem, ahol a laktanyában van felállítva a karácsonyfa, mindig eszembe jut az a sok család, akiknek nélkülöznie kell egyik tagját a szolgálat miatt. Egyszerre szívszorító és felemelő...

 

 

Tűzoltós Karácsonyfadíszek

 

 

Hát nem édes? Minden részlete kidolgozva, akár bele is lehetne bújni :-)

Egy-egy ilyen karácsonyfadísz a fenyőfán megmutatja, hogy mi van jelen az életünkben, vagy miben hiszünk, miben vagyunk elhivatottak, mire vagyunk igazán büszkék. Ennek a karácsonyfadísznek csakis egy angyalkát tudok elképzelni párként. Nagyon sok személyes karácsonyfadíszt lehet csinálni saját kezűleg, amik rólunk szólnak és igazán fontosak számunkra.

 

 

 

 

Tűzoltós ajtódíszek, kiegészítők

 

 

Mi is mutatná egyértelműbben Karácsonykor, hogy mi tűzoltós család vagyunk, mint ez a gyönyörű ajtódísz teljes felszereltségben...?!

A tábla felirata amúgy nagyon népszerű Amerikában, sok díszen, pólón szerepel még:

 

"Az igazi hősök nem viselnek köpenyt" 

 

Gondosan ügyeltek a színharmóniára, Karácsonyhoz illően egy szép fehérkés, még nem használt tömlőt használtak, és még tűzjelző is van rajta :-)