Tűzoltók karácsonya

December 22, 2016

 

2016 évi utolsó cikkünkben semmi tanácsot, semmi tippet és ajándékötletet nem taglalunk, egyszerűen csak szeretnénk egy kis üde színfoltot vinni ebbe a Karácsony előtti időszakba.

Remélem, senki nem dolgozik már túl sokat, itt az ideje a pihenésnek.

Rábukkantam sok-sok érdekes karácsonyi képre a Pinteresten, amit mindenképpen szeretnék Veletek megosztani, mert annyira bájosak és egyediek.

 

Tűzoltós Karácsonyfák

 

Egyszerűen imádom! Annyira személyesek és kreatívak, hogy szívem szerint én is ilyet állítanék magamnak itthon. Főleg a sisak-csúcsdísz a kedvencem, ez az ötlet több tűzoltós karácsonyfán is visszaköszön. Ahogy ezeket a képeket nézem, ahol a laktanyában van felállítva a karácsonyfa, mindig eszembe jut az a sok család, akiknek nélkülöznie kell egyik tagját a szolgálat miatt. Egyszerre szívszorító és felemelő...

 

 

Tűzoltós Karácsonyfadíszek

 

 

Hát nem édes? Minden részlete kidolgozva, akár bele is lehetne bújni :-)

Egy-egy ilyen karácsonyfadísz a fenyőfán megmutatja, hogy mi van jelen az életünkben, vagy miben hiszünk, miben vagyunk elhivatottak, mire vagyunk igazán büszkék. Ennek a karácsonyfadísznek csakis egy angyalkát tudok elképzelni párként. Nagyon sok személyes karácsonyfadíszt lehet csinálni saját kezűleg, amik rólunk szólnak és igazán fontosak számunkra.

 

 

 

 

Tűzoltós ajtódíszek, kiegészítők

 

 

Mi is mutatná egyértelműbben Karácsonykor, hogy mi tűzoltós család vagyunk, mint ez a gyönyörű ajtódísz teljes felszereltségben...?!

A tábla felirata amúgy nagyon népszerű Amerikában, sok díszen, pólón szerepel még:

 

"Az igazi hősök nem viselnek köpenyt" 

 

Gondosan ügyeltek a színharmóniára, Karácsonyhoz illően egy szép fehérkés, még nem használt tömlőt használtak, és még tűzjelző is van rajta :-)

 

Nagyon ötletesek a karácsonyfatalp-köpenyek is, amiket már leselejtezett bevetési kabátból vagy annak mintájára csináltak az igazi elhivatott tűzoltók.

 

 Abszolút kedvenc a tűzoltós zokni :-)

 

 

Tűzoltós ékszerek

 

Jöjjenek a tűzoltó feleségek, barátnők szeme fényei, az ékszerek szerelmes Hősüktől. Mind gyönyörű, az összetartozást jelző kiegészítők, amit minden tűzoltó feleség és barátnő büszkén visel.

 

 

 

Remélem mindenkinek sikerült megmelengetnem a szívet ezekkel a ragyogó karácsonyi képekkel. 

Szeretnénk minden Kedves Vásárlónknak, Partnerünknek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánni! Találkozunk jövőre!

 

Ferenc - a Tűzvédelmesed

 

Következő részünk az igazi hideg, téli munkavégzésről fog szólni: bemutatjuk Téli kollekciónkat, segítünk, hogy mik a kötelező előírások a hidegben történő munkavégzéssel kapcsolatban.

Vissza a blogokhoz

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 25, 2017

January 4, 2017

December 22, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags