top of page

Tűzoltók karácsonya


2016 évi utolsó cikkünkben semmi tanácsot, semmi tippet és ajándékötletet nem taglalunk, egyszerűen csak szeretnénk egy kis üde színfoltot vinni ebbe a Karácsony előtti időszakba.

Remélem, senki nem dolgozik már túl sokat, itt az ideje a pihenésnek.

Tűzoltós Karácsonyfák

Tűzoltós karácsonyfa (forrás: Lion)

Egyszerűen imádom! Annyira személyesek és kreatívak, hogy szívem szerint én is ilyet állítanék magamnak itthon. Főleg a sisak-csúcsdísz a kedvencem, ez az ötlet több tűzoltós karácsonyfán is visszaköszön. Ahogy ezeket a képeket nézem, ahol a laktanyában van felállítva a karácsonyfa, mindig eszembe jut az a sok család, akiknek nélkülöznie kell egyik tagját a szolgálat miatt. Egyszerre szívszorító és felemelő...

Tűzoltós Karácsonyfadíszek

Tűzoltós karácsonyfadísz (Forrás: http://www.firecatalog.com/)

Hát nem édes? Minden részlete kidolgozva, akár bele is lehetne bújni :-)

Egy-egy ilyen karácsonyfadísz a fenyőfán megmutatja, hogy mi van jelen az életünkben, vagy miben hiszünk, miben vagyunk elhivatottak, mire vagyunk igazán büszkék. Ennek a karácsonyfadísznek csakis egy angyalkát tudok elképzelni párként. Nagyon sok személyes karácsonyfadíszt lehet csinálni saját kezűleg, amik rólunk szólnak és igazán fontosak számunkra.

Tűzoltós ajtódíszek, kiegészítők

Tűzoltós ajtódísz (Forrás: www.facebook.com/firerescue1)

Mi is mutatná egyértelműbben Karácsonykor, hogy mi tűzoltós család vagyunk, mint ez a gyönyörű ajtódísz teljes felszereltségben...?!

A tábla felirata amúgy nagyon népszerű Amerikában, sok díszen, pólón szerepel még:

"Az igazi hősök nem viselnek köpenyt"

Gondosan ügyeltek a színharmóniára, Karácsonyhoz illően egy szép fehérkés, még nem használt tömlőt használtak, és még tűzjelző is van rajta :-)

Nagyon ötletesek a karácsonyfatalp-köpenyek is, amiket már leselejtezett bevetési kabátból vagy annak mintájára csináltak az igazi elhivatott tűzoltók.

Abszolút kedvenc a tűzoltós zokni :-)

Tűzoltós ékszerek

Jöjjenek a tűzoltó feleségek, barátnők szeme fényei, az ékszerek szerelmes Hősüktől. Mind gyönyörű, az összetartozást jelző kiegészítők, amit minden tűzoltó feleség és barátnő büszkén visel.

Remélem mindenkinek sikerült megmelengetnem a szívet ezekkel a ragyogó karácsonyi képekkel.

Szeretnénk minden Kedves Vásárlónknak, Partnerünknek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt kívánni! Találkozunk jövőre!

Ferenc - a Tűzvédelmesed

Következő részünk az igazi hideg, téli munkavégzésről fog szólni: bemutatjuk Téli kollekciónkat, segítünk, hogy mik a kötelező előírások a hidegben történő munkavégzéssel kapcsolatban.

 

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page