top of page

Tűzoltók karácsonya


2016 évi utolsó cikkünkben semmi tanácsot, semmi tippet és ajándékötletet nem taglalunk, egyszerűen csak szeretnénk egy kis üde színfoltot vinni ebbe a Karácsony előtti időszakba.

Remélem, senki nem dolgozik már túl sokat, itt az ideje a pihenésnek.

Rábukkantam sok-sok érdekes karácsonyi képre a Pinteresten, amit mindenképpen szeretnék Veletek megosztani, mert annyira bájosak és egyediek.

Tűzoltós Karácsonyfák

Tűzoltós karácsonyfa (forrás: Lion)

Egyszerűen imádom! Annyira személyesek és kreatívak, hogy szívem szerint én is ilyet állítanék magamnak itthon. Főleg a sisak-csúcsdísz a kedvencem, ez az ötlet több tűzoltós karácsonyfán is visszaköszön. Ahogy ezeket a képeket nézem, ahol a laktanyában van felállítva a karácsonyfa, mindig eszembe jut az a sok család, akiknek nélkülöznie kell egyik tagját a szolgálat miatt. Egyszerre szívszorító és felemelő...

Tűzoltós Karácsonyfadíszek

Tűzoltós karácsonyfadísz (Forrás: http://www.firecatalog.com/)

Hát nem édes? Minden részlete kidolgozva, akár bele is lehetne bújni :-)

Egy-egy ilyen karácsonyfadísz a fenyőfán megmutatja, hogy mi van jelen az életünkben, vagy miben hiszünk, miben vagyunk elhivatottak, mire vagyunk igazán büszkék. Ennek a karácsonyfadísznek csakis egy angyalkát tudok elképzelni párként. Nagyon sok személyes karácsonyfadíszt lehet csinálni saját kezűleg, amik rólunk szólnak és igazán fontosak számunkra.

Tűzoltós ajtódíszek, kiegészítők

Tűzoltós ajtódísz (Forrás: www.facebook.com/firerescue1)